• Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Покана за обществени обсъждания


Във връзка с предстоящия Международен архитектурен конкурс за идеен проект за нова централна градска част на к.к. Боровец, Община Самоков с подкрепата на Камара на архитектите в България и Съюз на архитектите в България отправя покана към всички заинтересовани от бъдещето на територията страни - включително, но не само, граждани и бизнеси, посетители и туристи, обществени и професионални организации, организации и професионалисти по опазване на културното наследство, природозащитни и други неправителствени организации, да вземат участие в предстоящите обществени обсъждания на възможното бъдеще на к.к. Боровец и в частност - на местността “Златният триъгълник” в курорта.


Обсъжданията ще се проведат:

  • на 29 юни 2016г., сряда, от 17:00 в залата на Читалище-паметник "Отец Паисий-1859", площад "Захари Зограф" 1 в Самоков

  • на 7 юли 2016г., четвъртък, от 18:00 в Зала 2 на Централен дом на архитекта в София, ул.Кракра 11.

Участие ще вземат представители на Община Самоков, както и екипа по проучванията и организацията на конкурса.


В рамките на събитията ще бъде представена концепция за предстоящия конкурс и ще бъде дадена възможност на всички заинтересовани страни да изкажат своите препоръки, мнения и съображения.


Можете да намерите информация за обсъжданията и в създаденото събитие във Facebook.


Организаторите отправят покана да се запознаете и попълните Анкетата за обратна връзка. Анкетата ще може да бъде попълнена и на място по време на предстоящите обществени обсъждания.


Очакваме ви!

Върни се към НОВИНИ

#новини

© Copyrights: Samokov Municipality

Organizers:    Urbanistas.eu

Please do not hesitate to contact us / За контакти:

 

info@borovetscompetition.com